7/09/2009

MOME DIPLOMA II.

Félig meddig animációs film kategória, Ritter Ottó "Rejtekes" c. klikkelős-nyomozós játéka, ebben az átkötő animációkhoz voltam leigazolva. Aranyos, azt hiszem szeretheik a gyerekek, jó volt animálni. A játék trailere:

és egy animált átkötő filmecske:


Ottót
a képregénykedvelők ismerhetik a MÁTYÁS képregénypályázatról, és még sk helyről.

3 megjegyzés:

  1. Kedvesek a figurák, tetszenek az animációk is. Történetről ennyi alapján nem mondanék véleményt. Mátyásos képregény pályázaton is feltűnt a stílus, de ott kicsit édi-bédisbe hajlott a figura.
    Minden mome faliújságon, hirdetőfelületen diplomamunka segítséget ajánlasz, hogy így alakult? ;) Tanári ajánlás az gondolom valahol gáz, persze nem ismerem a konkrét helyzetet. Majd jól elmondod remélhetőleg :)

    VálaszTörlés
  2. A helyzet az, hogy a csirkés filmnél Nádas Tibi szobatársa voltam, így adva volt a helyzet. Ottó filmjénél jó flesses embert kerestek, és ismerve a hazai animációs helyzetet, elég sokan tudják, mióta gyűröm a progit, ráadásul Ottó osztálytársait szintén személyesen ismertem.
    Idén 3 diplomamunkában animáltam, Molnár Tünde, Farkas Juli - itt csak a végecímet - és Lanczinger Mátyás diplomáiban. Mátyást a képregényes irányból ismertem, aztán Tündével voltak nálunk nyári gyakorlaton, azóta tartjuk a kapcsolatot, így ez sem volt nagyon kérdéses. Szóval általában baráti irányból van a megkeresés, de a tanarak is ismernek személyesen, hiszen kicsi ország vagyunk. Azt meg nem értem miért lenne gáz a tanári ajánlás. Az egyetemen tervező-rendezőket képeznek, evidens, hogy kell egy csomó szakember a kivitelezéshez ...

    VálaszTörlés