7/03/2009

HUNGARIKUM - képregény

Annak idején készült egy animációs sorozat, ami visznyolag kötődött hozzám.
Ez a képregény a sorozatból kivett kockákból épül fel, és a PESTI EST-ben jelent meg egy oldalas képregényként, akkor még nem sok egyoldalas volt a PESTIEST-ben, így azért büszke vagyok erre a lehetőségre.

2 megjegyzés:

  1. Az animációs sorozatról:
    Kis túlzással, mondhatni vívódtam, hogy megnézzem e. Ja, a magyarkodós részem tiltakozott ellene. De mivel tetszetős volt a grafika, adtam egy esélyt neki. A grafika, animáció profi, kedvemre való. A történetre pedig próbáltam kicsit elhatárolódva tekinteni. Ez egy-két résztől eltekintve sikerült is. Átkozott módon, még viccesnek is találtam. Egy szintig, más iróniája is bejön ;) És még csak nem is tudtam akkoriban, hogy kinek volt köze a grafika/animációs rész elkészítéséhez. Sőt (tudatlanul) a készítőnek meséltem, hogy ráakadtam egy nem éppen legális letöltési lehetőségre. Természetesen, azóta megvettem eredetiben. :)

    Képregény:
    Ez nekem teljesen kimaradt, de híre sem nagyon jutott el hozzám, hogy van ilyen. Est lapokat régóta csak fesztiválok apropóján szerzem be. Többi esetben gyorsabb, naprakészebb a netes hírfigyelés. Ez az oldal figyelemfelkeltésre alkalmas lehet(ett). De nem adja vissza az animációt, teljes egészében (így nem olyan kerek) –ja, nekem tetszett ez a rész.

    Grat a kiemelkedő, minőségi munkához!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Csacso ! Az íráshoz nem sok közünk volt, esetleg át-írtunk dolgokat, ami nagyon kiverte a biztosítékot. Így is sokminden maradt benne ami sokszor ízléstelen, node ehhez is idővel hozzáérik az ember. Örülök hogy tetszett ! Majd rakok fel figuraterveket idővel. :-)
    - kb 300 figura volt a sorozatban :-)

    VálaszTörlés