10/30/2009

LOGIKAI JÁTÉK

Színvonalas logikai játékért klikkeljetek a gumikacsára, tényleg nagyon jó kis klikkelgetős ügy. Egész sokáig eljutottam, amőbában megvertek a szemét kacsák :-)

10/28/2009

CSUDÁLATOS SZUPERLÉNY


Ebben szerepelünk Antival Felvidéki Miki filmjében. Wáááá :-)

VESZÉLY !!!!



Vegyétek észre magatokat, és döntsetek, beadjátok a vak-cinát vagy sem ? Valamelyest tényfeltáró felrázó videó a témáról.

ZENE - RÁKKABILLI

Tom Stormy Trio feat. Long Tall Sonny: Bombariadó! from Los Tiki Pictures on Vimeo.

10/27/2009

AGRESSZÍV KISMALAC

Agresszív kismalac mindenkinek...

10/23/2009

PALACSINTA


Gondoltam este összedobok egy kis firka animációt, palacsintasütés, közvetítés közben :-)

10/15/2009

PÓLÓ


Szülinapi ajándéknak szitáztattam pólót a már bemutatott cicalányból. Egyenlőre technika nehézségek miatt (utolsó pillanatban jutott eszembe szindróma ) még csak fehér alapra készült, tervben van fekete alapon, lila cicás is, ha elkészül felteszem ide a blogra.
A mintadarab László Edina kezemunkáját dícséri. Limited edition.

10/12/2009

CD BORÍTÓ ll.

Megkeresett egy kedves barátom Zorró, és az ő barátja Gábriel, hogy segítsek megoldani egy rajzfilmdalos CD borítójának grafikai kivitelezését. Később kiderült Gábrielt még ifjonti kakaóivó koromból ismerem alkotótáborból, úgyhogy a tervezős estéket hosszúranyúlt nosztalgiázással színesítettük. Gábriel Siménfalvy Ágotával énekel rajzfilmduetteket, ami a diszkriminatív hozzáállásom ellenére igencsak fogyaszthatóra sikeredett, jó album született belőle.
A végleges borító :
Volt egy szerintünk jobb verzió is, naná, hogy megmutatom:
Kicsit ráparáztam, amikor az előadóművészekről kellett diznis karikatúrát csinálni, de aztán megoldottuk. A Macskafogós cicamica jogai megszerződtek, így ő lehetett középen, a többi figurát meg kicsit masszíroznunk kellett, hogy utaljunk, de ne az legyen.
A label így néz ki:
és a hátsó borító:

Eredetileg ezt is máshogy képzeltük, az első verziós kiskutyás festékkiöntős lila festéket hordta volna a Rózsaszín Párduc a hátsó oldalra, ahol a távolba megy, de mégsem ez lett.
A tipográfia, kompozíció Fehér Zoltán, és Hídvégi Aszter kezemunkáját dícsérik.
Én élveztem az együtt dolgozást, remélem beszámolhatok még hasonlóról, illetve terveim közt szerepel majd egy kis színházi kitekintés is Ágota kapcsán.

10/05/2009

CD BORÍTÓ

Egy zenei CD borítójához készült a Macskafogó 1-ből ez a vektoros rajz. Elképzelhető, hogy sajnos még sem lesz felhasználva koncepcióváltás miatt. "Kár lenne ezért a cicusért", így gondoltam felteszem ide, ismét felidézve, hogy milyen jó karakterek vannak a filmben. Lentebb egy zenei feldolgozás Harcsa Veronikától, és kísérőzenészeitől, sztem jól sikeredett.